Monday, July 14, 2008

Dulu rindu skrang tidak.

salam pengunjung semua,

Hari ni saya nak buat pengumuman ,saya tak akan menggunakan perkataan "aku"sebb x sopan sangatkan.Hari ni saya nak masukkan 1 ntri yang memang dah lama saya nak masukkan tapi malas,sbb komputer rumah saya ni memang lembab sangat,rimas tul.ok saya nak mulakan cerita ni baca elok2 ya.
Pada 5 mei yang lalu saya terpilih untuk memasuku Wilderness Adventure di Pulau Tuba di Langkawi,saya kena stay kat sana selama seminggu,berkhemah,berkayak.berenang..best giler.tp apa boleh buat masa berlalu masa seminggu itu telah pun tamat,kami semua kenalah balik wah sedihnya masa tu ,sebab nak kena berpisah dengan kwn2 baru.
Lepas saya balik ke Ipoh,saya asyik senyum je sebab teringat kan memori indah kat sana,saya slalu cuba berhubung dengan mereka,dan mereka tak pernah cuba berhubung dengan saya pun,sedihnya!!!saya rasa pelik kenapa diaorang jarang reply mesej saya,2 sbb saya pelik.kawan saya dari kedah slalu dapat diaorang punya reply kenapa saya tak?barulah saya tahu tak ramai budak kat situ x suka kat saya ,tp kenapa bila tanya diaorg tak pernah jujur,saya sk org jujur dan kenapa saya mesti tahu dari orang lain yang mereka tak suka kat sy??KENAPA??saya sedih sangat,sy mrah sangat,semua no diaorang saya delete,biar lost contact dan mmg ader yang nk lost contact dengan saya nama dia Min,.sekarang saya nak lupakan diaorng,biar memori saya hanya pada apa yang berlaku bkn terus mengingati wajah mereka atau pun nama mereka.Dalam Pollux saya hanya akan ingat sorang je,nama dia aliaa.Aliaa i miss u so much.tp x leh berhubung dengan dia sbb dia dduk asrama.dan sorang lagi nama dia Sarah i also miss her,majoriti yang saya x suka ialah budak lelaki kat situ dan sorang bdak pompuan.Entri saya tuju kan kepada Budak pollux....
nanti kalau ada masa saya akan tunjukkan gambar pollux ya.....

salam;
Aqilah.

4 comments:

Je suis un combattant said...

Uda, for those who disregard you, let them be..they will never know what has they lost. You are always special in your own way!

Aqilah said...

oh ya,i dont know that i'm so special,coz i really think im useless for everyone

kain pelikat said...

Salam Aqilah. nak tanya aqilah dr pollux batch mana ya?

Saya group Pollux Dr batch may 2008.

Kalu ada gambar boleh tolong sharekan. Hahaha

Aqilah said...

salam, gambar x de dh. entah katmana.. yup sy pon batch 2008

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...