Thursday, June 16, 2011

Contest Peace No War!!!




Assalammualaikum,

Petang ni aku rasa macam nak join satu contest la, aku tengok hadiah2 dye boleh tahan, saja je. Contest dianjurkan oleh Muna. Jangan lupa klik ye.


Saja Nak try nasib, mana tau menang pulak kan..hehehe..

Ni gambar peace yang aku nak guna tuk pertandingan ni.


Gambar ni aku ambil masa aku pergi program pertukaran pelajar tahun lepas dekat Jepun. Nampak x budak2 perempuan tu? diorang budak Jepun la.huhuhu.Semua comel2 n pemalu sikit. Time ni aku kene ceritakan tentang Malaysia.Nampak x KLCC tu? Aku ceritakan tentang KLCC juga kat diaorg. Aku Pergi kat sekolah diaorang 2 hari je. Tapi aku dapat banyak kawan sebab diaorang semua peramah.

Cik Muna, gambar ni memang la x berkualiti sangat, sbb saya scan gambar ni, tapi gambar ni bawak 1001 kenangan tuk saya..Saya suka gambar ni..hehehe

Sekarang aku nak tag:

1.Shamiza Shah- Ni blogshop kakak aku yang jual barang2 yang exclusive, ce bukak n window shopping skit
2.Kak Cik aku - Sebab dia peminat setia blog aku
3.Ku Amyra Ku Zainuddin- dia kawan aku yg rajin baca blog aku.

Ok, sekarang tugas korang ialah doakan aku menang k...






3 comments:

Pisyek said...

phewwittt~~~ xD

Entri terkini: Contest Peace No War Muna

Aqilah said...

amy search ke?

Aqilah said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...