Tuesday, June 14, 2011

Macam Mana La Diorang Famous!!


Assalammualaikum, kalau x jawab dosa kalau jawab sayanggggg....

Mesti semua orang tau kan dengan trademark bagi salam macam tu kan? Sape lagi kalau bukan trademark Maria Elena kan? Hari ni, aku nak citer plak pasal blogger2 famous yang aku kenal.Antara blogger2 yang aku kenal ialah Maria Elena, Fatin Liyana and Cik Epal. Tapi aku hanya follow Maria Elena je. Yang lain cam x minat sangat la..

Macam mana erk blogger2 ni leh famous? tengok la dyeorg punya follower:

-Fatin Liyana = 25554
-Cik Epal = 17330
-Maria Elena = 15757

Mungkin sebab dyeorg cantik kot..Hahaha..sume muka comel2..Diaorang ni pulak aktif modelling jugak, yang aku tau Maria Elena jadi model tuk 8design punyer blog. (Aku cerita pasal Maria Elena je la erk, sbb aku x tau sangat yang lain2 tu.) Bukan tu je, Maria Elena ni orang nya gila2 skit.Mungkin tu juga salah satu faktor dia famous kan..

Apa yang ada kat blog dyeorang sampai dyeorang famous sampai cam ni erk? Aku tengok dyeorg tulis cam blogger lain gak. Hmmmmm, I wonder how??


Tapi famous2 ni bukan la isu aku sebenornya. Isu yang aku nak cakap ni adalah pasal pendapatan diaorang melalui blogging. Ok aku memang la x tau pendapatan diaorang yang betul2, aku bukan akauntan diaorang pon. Aku x pernah tengok Maria Elena tunjuk berapa dye dapat daripada iklan-iklan yang dia siarkan kat blog dye. Tapi baru2 ni, aku nampak Cik Epal tulis dalam blog dye yang dia dapat Rm 3000++ daripada nuffnang je. Ha itu la yang teman bengang tu. Aku punya nuffnang Rm 2.25 je, ini pon punya la seksa nak dapat , dye dah sampai tahap tu. Hai, x yah kroje la rupe tu (x yah kerja la camni), kerja kerajaan pon x banyak macam ni.(depend pada kerja tu la).

Korang rasa boleh x aku nak jadi famous macam dyeorang? http://www.emocutez.com

p/s: Jangan la biorkan soalan2 teman tu x berjawab, ate komen la skit...
p/ss: Nampak x iklan nuffnang aku tu? kalau rase nak bersedekah klik la..semoga Allah memberkati kalian..Hehehe



3 comments:

Cik Arda :D said...

ahaha..kena rajin hapdet nan pnday curik trafik..law pemalas cam kuceng gumuk cam saia ni..haha...10 thun akn dtg pon lom tntu leh cash out 50rgt tu..haha..btw..gudluck yep !!!

VanillaIce said...

Cetengok Irine Nadia Marcello. Best :) C0mel :D Abang dia Aizul Marcello xD

btw, hapdet selalu, nnti boleh la femes cm FL wohoooo~

Mejuez said...

takpa2.. kita naik slow2.. mungkin dorg tuh fames sebab cantik.. then mungkin dorg rajin menulis.. satu lagi mungkin dorg punya penulisan tuh sempoi2.. :D

tak pun da lama berblogging..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...