Monday, October 31, 2011

SPM DAH DEKAT WOIIIII!!!!!!

Assalammualaikum semua...

OMG OMG!!! SPM lagi dua minggu je..Ya Allah takutnya aku...Klu igtkan SPM dah nk dekat ni makin cuak aku dibuatnyer..Kadang-kadang tu sampai menggigil tgn aku.

Ni camne nk dapat 8-10 A ni Qilah?
Aku x prepare sgt...Waaaaaaa http://www.emocutez.com
Bio Phy Che entah kemana..Accounts? hancur..
Ya Allah bantu la hamba mu ini Ya Allah..
Berikan aku kekuatan mu Ya Allah,
Bantulah aku menguatkan semangat untuk belajar dlm saat getir camni.
Bantula aku meninggikan disiplin diriku ini Ya Allah..
Jauhkan la aku dari segala godaan dunia setiap kali aku ingin belajar..

Ya Allah, kau kurniakan la aku fahaman nabi2 dan hafalan para rasul serta mendapat ilham dari para malaikat yang hampir dengan mu. Terangilah hati ku..permudahkan ilmu itu masuk ke dalam otak ku ini Ya Allah. Kurniakan lah aku kecerdasan minda yg tinggi..

To all my readers, alang2 dah tido lambat tu ape kate tolong buat solat hajat tuk aku n kwn2 aku yg nk amik SPM ni.. Jangan lupa sebut nama aku..NOR AQILAH BT SEDEK SHAH tau..hehe

X nk buat solat hajat tuk sy? x pe la camtu..ade pilihan lain..hehehe..
Skang ni, tadahkan tangan kalian, menghadap kiblat dan tolong doakan sy..

tadah tangan macam ni :)


"Ya Allah, kau terangi la hati NOR AQILAH BT SEDEK SHAH ini agar mudah untuk dia menerima ilmu mu Ya Allah..Kau rajinkanlah dirinya tuk blaja.DAn bantu la dye lulus/ dapt 10 A dlm SPM. Amin ya rabbala'lamin..."

Ha baca doa mcm kat ats tu pon x pe..tolong baca dengan ikhlas ye..x susah pon.Doakan sesama muslim..dapat pahala..betul x? Time kasih tuk yg mendoakan saya..semoga Allah memakbulkan doa kalian..
Assalammualaikum..
.
.
.
.
.
.
.
TOLONG LIKE? nk tau brape ramai yg baca..like la like la..THNKS..<3

2 comments:

Arif Aiman said...

usaha.. ada lagi masa..

goodluck n allthebest!

bnyk2 doa, lepas tu tawakal ya :)

Aqilah said...

time kasih..insya-allah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...