Monday, November 21, 2011

TAHNIAH HARIMAU MUDA!!!!!!

Assalammualaikum semua,

Wuhuuuuuuuuu...MALAYSIA MENANG!!!!!http://www.emocutez.com

Tak sia-sia aku duduk depan TV dri kul 8.30 mlm smpai kul 11.30 mlm tadi..
Seriously aku cakap, this is the most stress game yang pernah aku tengok...Sampai sakit-sakit kepala aku tengok game ni..Nak jerit kuat2 aku x berapa sihat, tunggu hari je nak demam (tolong doakan aku x demam, sbb aku nak sit tuk spm)

Bangga gile dengan pemain-pemain Malaysia.Cayalah la korang..

Aku nak crite lebih2 aku x pandai sebab aku pandai tengok bola je..Malaysia GOL aku sorak, Indonesia GOL aku tumbuk2 sofa..Offsides pon aku tak tau ape sebenarnya..Al-maklum la, selama ni aku x tengok bola sangat. Aku x de abg or adik lelaki n bapak aku pon bukanlah peminat bola..Aku start tengok bola pon bila aku aktif bersosial dekat Fb ngan kawan2 lelaki yang aku kenal dari stu group yg digelar KELAB DANGDUT..hahahaha lawakkan nama kelab ni? aku ske budak2 dalam kelab ni sbb dyeorg baik2...(ahli2 KD, sila belanja aku lps ni..hahaha)

Walaupon Indonesia dah kalah, aku nk nasihatkan la sikit ye,
Jangan la kite kutuk2 deme macam deme wat kat kite sbb tu membuatkan kite macam x de beza la dengan dyeorg..Orang Malaysia kan baik dan berbudi bahasa, betul x???
Dyeorg pon dah dapat balasannya kan? hahahaha

Apa-apa pon aku sangat sangat sangat x 1000000000000000 bangga dengan team Malaysia.http://www.emocutez.com
.Keep up the good work..

 Thanks pada pemain2 yang telah berjaya mengharumkan nama negara<<<< agak skema di situ hahahaha
Oh Thank pada Khairul Fahmi juga, saya harap, dengan kejayaan anda ini tidak akan membuatkan anda Jauh dari Allah...(macam la dye baca, huhu)
Kita menang ngan Indonesia dalam bola sepak 5- 4
dengan kemenangan penalti
p/s aku x jumpa gambar team Malaysia yang terbaru n aku x tau nk explain  camne ttg bola ni
huhu harap maaf..

Thanks sebab sudi baca post aku kali ni, Maaf post aku x sehebat org2 yang tahu tentang bola..Aku cuma nak luahkan rasa bangga aku terhadap Malaysia je.. Tolong LIke ye..Huhuhu
Assalammualaikum....

P/s : Anak cina tonggang terbalik study, aku tonggang terbalik tengok bola..
bagus sangat la..tp ape2 pon bak kate trademark Kamdar(betul ke kamdar punya???)
BERBALOI-BALOI!!

4 comments:

saljurindu said...

mau gugur jantung oooo.. papepun MALAYSIA TERBAEK!!!!!!!!!!!

Aqilah said...

hahahahahaha, haah
MALAYSIA MEMANG TERBAIK AH!!

Mohd Zakwan said...

tengah sit for SPM pun blogging jugak ke !! Bahaya ni ..hehe
zakwan pun bangga gak sebab Malaysia menang .. CONGRATS Harimau Malaya !
Blog Mohd Zakwan :)

Aqilah said...

hehehe, thnks..esok x de paper, bloggin la..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...