Friday, April 27, 2012

MATRIKULASI GOPENG!

Assalammualaikum,



Aku tahu, aku lambat update..tp at least aku update..
So aku dapat matriks gopeng..dekat gila ngan umah..haha

Mula2 aku takut jugak nak amik matriks ni sbb ramai cakap kita kene struggle gila baban mse study kat sni..
Tapi aku telah pon dihasut oleh kkk aku, yg merupakan ex-matriks..so Insya-Allah, aku masuk matriks..

So skang, aku nk hasut korg plak masuk matriks..Hhaaha
Bg sesiapa yg dpt matriks stu tahun, korg patut buat solat istikharah..untuk tentukan pilihan korg..
tp kakak aku ckp, matriks ni bgus sbb dye ajar kita disiplin dlm ulangkaji..pastu dye jimatkan masa kita..berbanding amik diploma 3 thun..

Kat matrik mmg susah skit, tp berkorban je la..setaun je pon..
Dalam dunia ni x de yg sng klu kita nk berjaya..
Pastu, klu kita score matriks, peluang blaja luar negara tu terbuka luas..
Aku x berape ske form 6 sbb aku kne balik skolah, ikut peraturan skolah..aku bosan ngan skolah.that's y aku pilih matrks..tp form 6 mmg aku x dpt pon.. haha

ok la bhooiiii!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...