Thursday, March 22, 2012

RESULT SPM DAH KELUAR!!!

Assalammualaikum semua,

Lama dah x update blog kan?(mcm la ade org bc sgt)


Ok hari ni result spm dah kluar..kwn2 aku semua rase nervous mse nk amik tu..sehari sblom deme dah nervous..aku x de la nervous sgt..aku biase la, cool je...hahaha

Pg td aku bgun awl, siap2 nk gi amik result..

Mase aku tgh beratur nak amik tu pon aku x nervous sgt..skit2 je..nasib line x pnjg, so x smpt la nk rase nervous tu..

Bila dah smpai turn aku, aku tndatgn kertas yg cikgu bg, pastu aku amik result..aku x trus tgk, takut skit..haha


Bila aku dah bukak, aku kira A dulu, tu wajib..haha

Alhamdulillah, x de C

Aku dapat 5A 5B je..

Aku dah cukup bersyukur dah.


Lps amik result, tgk result kwn2 plak..dme lagi bagus dri aku..tp aku x kisah..

Dah puas hati jumpa kwn2,aKu serbu.kantin sekolah..rindu kot mknn kantin yg murah n sedap tu..huhu

Pastu aku trus gi keje..


                           THE END!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...